Český ráj 2011

26.04.2011 13:50

a máme za sebou další společný závod pod názvem Author 50 Český ráj.Tentokrát nás na start nastoupilo osm kousků.Jarní teploty si nic nezadali s těmi letními a i ráno u rybníka bylo příjemně.
Po prezentaci se oblékáme a jdeme si protočit nohy.Asi hodinu před startem už stojíme v startovním koridoru za první VIP stovkou závodníků.Čas utíká poměrně dobře,jelikož si utahujeme z Doktora a jeho reklamovaného Superiora.Bob do něj jde ještě víc,že ho udělá na trati a tak dokonale Doktora rozhodí,že ten mu slibuje i hory doly.
V jedenáct je odstartováno.Po nájezdu na asfaltku se do toho snažím trochu šlapat.První stoupáček v soutěsce si vyšlápnu poměrně v pohodě a i docela vepředu.Paráda říkám si ,teď se zašít někam do nějakého balíčku a užívat si krajiny a závodu.Nájezd do devátého kilometru mění moje plány.Kámen na silnici mě proráží zadní plášť a už se sunu na prázdném kole.Opravuji defekt a očkem sleduji co závoďáků bylo za mnou"ach jo".Kolem se mihne Doktor,Piňďa a Hrubásek.
V hlavě se mi honí dvě myšlenky,jestli mám jet na pohodu s někým s týmu a nebo přepnout do módu na závod.Vítězí samozřejmě závod.Sjíždím se s jedním borcem v dresu Stevensu (s.č.222)a myslím,že si jedeme moc hezký závod.Po pár kilometrech sjíždím Hrubáska. Jen ho letmo registruju a hákuju se.Před Kostí, ještě povzbuzuju Piňďu do kopce ať šlape a ten mě snad poslal i do pr.... :-)
Ve výjezdu na Hrubou ještě dojíždím Doktora.
Při sjezdu z Hrubé skály je znát,že zadní kolo je málo nafouklý a v každé zatáčce se vlní do stran a jen čekám kdy se svlíkne z ráfku.FYÍ přežil jsem.
Naštěstí to nejhorší je už za námi a konec závodu si užívám dle svých představ ze začátku závodu,hezky schovaný v balíku.Závěrečné dva brdky si točím na lehkou mezi ostatními a závěrečná rovinka u rybníka je už bez spurtu.
V cíli už hodinu čeká Bob,který se vrátil po svých do prostoru startu.Ani jemu se technické problémy nevyhli .V prvním stoupání mu praská řetěz a jde na hubu.Na trati ještě defektí Jindra zadní kolo.
Nakonec se všichni v pohodě scházíme v cíli u těstovin a nealka.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.