Líchovy

18.06.2012 14:30

Uplynulý víkend se konal již druhý ročník oslavy Petra,Pavla a Jendy a tak všech dohromady.Účast byla hojná a počasí jak vymalované.
Jako loni startujeme z mateřské základny v Újezdě nad Lesy nejprve směr Všestary za Rošťákem a první vysokohorské prémii pod označením P12 (čti Plzeň 12°) ,kterou letos vyhrál nejmladší účastník zájezdu Bóďa.Vedro bylo tak úmorné, že jsme museli udělat další občerstvovačku po časovce s označením K10 (čti Kozel 10°) hned ve Velkých Popovicích. V Neveklově již někteří začínají pociťovat únavu a tak doplňují potřebnou energii.Další kilometry před námi a další horská prémie s označením HuV ( Hostinec u Vašíčků) kde jako loni nezklamali a oběd byl vynikající.Dojezd několika kilometrů již v tempu babek co jedou v neděli do kostela na mši. :-)
V cíli v bývalém hostinci "U Hanky" napíchnutí kýty a naražení sudového jonťáku ,tak to byl snad nejkrásnější zážitek dne.Každý regeneroval a doplňoval energii dle svých potřeb na nedělní cestu zpět.Odpoledne se za námi přijeli podívat členky BT se sladkým překvapením.
Nedělní návrat se již dojížděl v pohodovém tempu,kromě pár nástupů od Blechy a jedné horské prémie SH ( čti smažák hranolky) ve Velkopopovické kozlovně.
Neposledně musíme samozřejmě poděkovat opět Hance za propůjčení ubytovacího zařízení a Všem členům za bezva partu a vytvoření týmového ducha.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.